MagyarRegisztráció

Elfelejtett jelszó

Sajnos...

 

Annyira korszerűek vagyunk, hogy régebbi böngészőkkel nem működik minden funkció. Erre páran panaszkodtak. Probléma adódott például a regisztrációnál. Tudtuk előre, de igazából nem gondoltuk, hogy akad még internetező, akinek Explorer 6 fut a gépén... Frissíteni, frissíteni! Vagy bepróbálkozni egy friss Chrome-mal. Na, azzal szuper!

Jó még a Safari, a Shiira, az Omniweb, az Opera és természetesen a Firefox. Csak frissek legyenenek!

 

Hopp, valakinek megsérült a csomagolása kiszállítás közben. Megoldottuk persze, de kérjük, a megérkezett csomagokat átvételkor ellenőrizzétek le, amíg ott a futár. Ha olyan sérülést találtok, ami szemre is azt sugallja, hogy a tartalom is sérülhetett, küldjétek azonnal vissza, és postafordultával küldjük a sértetlen dobozt! Gyerekbútor ide vagy oda, mégis csak több évre szóló beruházás, ne kockáztassunk!

Hurrá!

Szeretnénk viszonozni az eddigi érdeklődést, és szeretnénk kedvet csinálni a további látogatásokhoz. Úgy határoztunk, hogy kb. két hetes periódusokban valamelyik termékcsoportunkra mindig biztosítunk valamennyi kedvezményt. Döbbenetes leértékelések nem várhatók, végül is ebből élünk, és - ha hiszitek, ha nem - elég nyomottak az áraink, de amennyi "belefér", annyit vágunk az árakon. Hol ezt, hol azt. Hol amazt...:)

 

Előfordulhat, hogy valamit megveszel szerdán és a rákövetkező héttől meg akciózzuk. Ne csüggedj! Mi - a bútorosok többségével ellentétben - nem akarjuk rád sózni a teljes komplex szobaberendezést egyszerre. Hiszünk abban, hogy a gyerek életkorához illő elemeket kell egyszerre megvásárlni. Ha te is így gondolod, biztos lehetsz benne, hogy a legközelebbi vásárláskor az lesz akciós, amire szükségetek lesz a babával. Ha meg regisztrálsz, és becsekkoltad a hírlevelet is, akkor pár nappal előre értesítést küldünk e-mailben.

Vagy Voila! Ott a facebook, ott is érdeklődhetsz. Szóval megoldjuk!

;