MagyarRegisztráció

Elfelejtett jelszó

Garancia, szavatosság

 

A Faktum Bútor Kft., mint forgalomba hozó (gyártó/importőr), jótállásra kötelezett,

jótáll azért, hogy a faktumbutorbolt.hu weboldalon megrendelt termékek anyag és gyártási hibáktól mentesek.

A jótállás egyéb feltételeit a termékre vonatkozó Jótállási jegy tartalmazza.

 A jótállásra és a szavatosságra a Polgári törvénykönyvről szóló, többször módosított 1959. évi IV. törvényben és az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú kormányrendeletben foglalt mindenkor hatályos rendelkezései az irányadók. A fenti rendeletben foglaltak esetében a kötelező jótállás időtartama 1 év. 

A Faktum Bútor Kft. 2 év, önként vállalt jótállást biztosít!

Az Ügyfél által kezdeményezett jótállás érvényesítésének feltétele a jótállási jegy és a számla bemutatása. Az Ügyfél által kezdeményezett szavatossági, illetve jótállás érvényesítés minden esetben a Megrendelő és a Faktum Bútor Kft. között történik.

A szavatossági jogok érvényesítésének határideje a vásárlástól számított 6 hónap. 

A Megrendelőnek szavatossági jogai körében kijavítást, vagy kicserélést követelhet, amennyiben ezek teljesítése nem lehetséges, a Faktumnak aránytalan terhet jelentene, vagy azt nem vállalja, a Megrendelő elállhat a szerződéstől vagy megfelelő árleszállításra tarthat igényt.

A Faktum Bútor Kft-nek jogában áll a vásárolt termékkel kapcsolatban jelzett hibát felülvizsgáltatni, a Faktum Bútor Kft. Minőség Biztosítási Osztályával. Abban az esetben, ha a hiba a nem rendeltetésszerű használatra vezethető vissza, a javítási költség a Megrendelőt terheli.

;